geavanceerd zoeken
Bruidssalon.com Home1 ยป Retourneren

Retourneren

Principes voor terugbrengen en inruilen / Reclamaties / Betalingen 
     
     
     
  Terugbrenggarantie en -beleid  
     
  We willen dat u geheel tevreden bent met uw aankopen in onze winkel. Als om wat voor reden dan ook het gekochte wilt retourneren, dan kunt het binnen 10 dagen na ontvangst terugsturen.  
  Er dient voldaan te worden aan de volgende voorwaarden:  
     
  1. Het product is niet gebruikt (behalve producten die moeten worden gepast)   
  2. Het product dient vrij te zijn van geurtjes.   
  3. Het product dient in de originele verpakking te worden geretourneerd, die niet beschadigd mag zijn  
  4. Het product wordt binnen 14 dagen geretourneerd (binnen 14 dagen naar ons verstuurd)  
  5 De originele rekening of bon dient bijgevoegd te worden.   
  6. Bij levering van een beschadigd product dient het reclamatieprotocol bijgevoegd te worden.   
  7. Het product dient zo verpakt te zijn dat het niet ingedeukt wordt - dit betreft vooral sluiers, die men in een onbeschadigde folieverpakking dient te doen op de manier waarop deze zijn bezorgd en vervolgens in een kartonnen verpakking.  
  8. Bij schoenen - past u alstublieft op een schone en zachte ondergrond. Geretourneerde schoenen mogen geen sporen van gebruik vertonen - zelfs op de zool.  
     
  De verzendkosten worden alleen terugbetaald wanneer het geleverde product een defect heeft of wanneer u een ander product heeft ontvangen dan u besteld heeft.

Alle producten worden voor verzending precies gecontroleerd. Elk product wordt verpakt in een foliezak en een kartonnen doos. De producten worden goed beschermd tegen beschadiging.

Standard packing - pet bag and carton box

Wanneer de verpakking beschadigd is, verzoeken we u alle producten te controleren. Als het artikel beschadigd is, vul dan het reclamatieprotocol in in aanwezigheid van de postbode/koerier. Het reclamatieprotocol dient de werknemer van de post/koerier bij zich te hebben. Op basis van het reclamatieprotocol bevestigd door de post wordt het volle bedrag (inclusief verzendkosten) terugbetaald

  
     
     
  Als om een andere reden het product wilt retourneren, worden de verzendkosten niet terugbetaald.

Bij ontvangst van een retournering en het niet voldoen aan de voorwaarden voor terugbrengen (bijv. het artikel is beschadigd, ruikt naar parfum, de originele verpakking ontbreekt of is beschadigd) worden de kosten niet terugbetaald. Het product wordt niet opnieuw verzonden zonder bijbetaling voor verzendkosten.

Als de door u besteld producten defecten hebben of wanneer u een ander product hebt ontvangen dan u besteld heeft, wordt u het volle bedrag dat u betaald heeft, terugbetaald (reclamatieprotocol is noodzakelijk)

De terugbetaling van het geld vindt plaats op de rekening die in verbinding staat met de betaalkaart. Als u op een andere manier betaald heeft (op bankrekening of via het postkantoor) wordt het bedrag terugbetaald op het PAYPAL account van de klant - hiervoor is vermelding van het juiste e-mailadres bij PAYPAL.COM noodzakelijk. Betalingen via PAYPAL zijn helemaal veilig. Meer informatie over betaling via PAYPAL kunt vinden op de website www.paypal.com

We betalen geen geld terug op bankrekeningen!

De terugbetaling wordt binnen 7 dagen na ontvangst van de verzending gedaan.

Alle kosten in verband met retournering/inruilen van het product zijn voor de klant.

Inruilen van een product:

Als het ontvangen product te klein blijkt te zijn of de foute kleur heeft, kunt u hem inruilen voor een ander exemplaar (andere maat, kleur). U kunt het product niet inruilen voor een ander artikel vanwege het gewicht en het formaat. Als u een artikel wilt ruilen, dient u hem naar ons terug te sturen met de informatie dat u het wilt inruilen. Direct na ontvangst informeren we u over de mogelijkheid om bij te betalen voor de verzending (extra verzending). Als tijd voor u belangrijk is - doe een nieuwe aankoop en we sturen het geld terug voor het teruggestuurde artikel.

Het inruilen van een artikel vereist bijbetalen voor de extra verzending.

Vertraging/ verlies van het pakje

Wanneer de voorziene periode van levering van het artikel is verstreken, wordt op verzoek van de klant een reclamatie gedaan bij het postkantoor. De reclamatie kan worden ingediend na het verstrijken van 14 dagen na het verzenden van het pakje. Pas na een reactie van de Post op de reclamatie worden volgende stappen genomen: terugbetaling van het hele bedrag, terugbetaling van een deel (zonder betaling voor de verzendkosten) of anders.

De reactie van de Post kan een paar weken op zich laten wachten.

Het merendeel van de vertragingen komt door een onvolledige of foute bezorgadres; daarom verzoeken we u het bezorgadres goed te controleren !!

We herinneren u eraan dat: we niet aansprakelijk zijn voor vertraging van de post !

 

 

  
     
  Alle retourneringen versturen naar:  
  

BruidsSalon.com
AD-NET
ul. Wodna 12
47-200 Kedzierzyn-Kozle
POLAND

 

  
  

Bedankt voor uw aankopen.

We zijn er zeker van dat u ten volle tevreden zal zijn met u aankopen.


Ga naar de homepage